For Објава за огласувач

Аликас

Аликас
Аликас
Аликас
Аликас
Аликас
Аликас
Аликас
Аликас
Аликас
Аликас

Алликас е ресторан кој се наоѓа на 5 километри од центарот на градот во пријатна и тивка околина. Се протега на голема зелена површина, каде ресторанскиот дел изнесува 600 м2 и е со капацитет од 250 до 400 гости. На зеленилото е превидено да се прават свадби и прослави под отворено небо, а исто така е организирано одржување на матично на отворено. Ресторанот обезбедува паркинг-места  за 100 возила, кој ќе биде под постојан видео-надзор, како и игротека за најмалите гости. Салата за свечености е предвидена за летни и зимски свадби, што значи дека во лето се отвора од сите три страни и има подно ладење, а во зима се затвора од сите три страни со стаклена фасада и има подно греење.

  • ID: 4944