For Објава за огласувач

Ателје Анкиќ

Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ
Ателје Анкиќ

Денот кога ја славиме љубовта, денот на венчавката е голем момент во животот на невестата, а сите овие години од 2019 година до денес, јас го вложувам моето срце и душа во создавањето на единствени додатоци за коса, кои на невестите им носат радост на нивниот посебен ден.
Чувствувајте се слободни да ме контактирате, да ја споделите вашата замисла, и заедно да го изработиме додатокот за коса кој ќе го надополнува вашиот изглед.

  • ID: 5055