For Објава за огласувач

Пламенка Трајковска-мал оркестар

Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар
Пламенка Трајковска-мал оркестар

Специјализиран гудачки мал оркестар за настани, приеми, корпоративни ивенти, свадби, концери. Елегантен гудачки оркестар од талентирани девојки на чело со Пламенка Трајковска.

  • ID: 5033