For Објава за огласувач

Студио-М

Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М
Студио-М

Декорација на секаков вид на настани. Студио М е префесионална агенција за декорација на секаков вид на настан, родендени, свадби, веридби итн. Исклучително креативни и податни за соработка слушајки ги желбите на своите клиенти. Изработка на декор со сопствени материјали и живо цвеќе. Располжливи за територијата на цела Македонија.

  • ID: 4899