For Објава за огласувач
Топ

Baba 3D Studio

Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Preview Thumbnail
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio
Baba 3D Studio

Едно од најреномираните студиа за видео и фотографија Баба 3Д Студио во Македонија и на балканот. Добитници на неколку престижни награди во областа на видеографијата и фотографијата на европско и светско ниво. Професионалци кои располагаат со најсовремена технологија и креативен пристап. Снимање на свадби, веридби, љубовна приказна, забави, ревии, модни каталози итн. Достапни низ цела Македонија и странство.

  • ID: 4864