For Објава за огласувач
Популарни

Happy End Band

Happy End Band
Happy End Band
Happy End Band
Happy End Band
Preview Thumbnail
Happy End Band
Happy End Band
Happy End Band
Happy End Band

Бендот Хепи Енд на македонската музичка сцена опстојуваат веќе осум години. Тие важат за едни од најпознатите и најбараните бендови во нашата земја, а зад себе имаат три одлични авторски песни, но и неколку музички проекти.

За време на карантинскиот период поголемиот дел од музичарите ги забавуваа нивните фанови преку лајв вклучувања на социјалните мрежи, но објавуваа и карантински видеа со изведба на познати македонски хитови. По примерот на нивните колеги, карантинско видео споделија и момците од Хепи Енд, а за истото добија бројни позитивни коментари од јавноста.

Хепи Енд се музичари кои секогаш работат на нешто ново, нови песни или проекти и се трудат да бидат поразлични од останатите бендови, што навистина им успева

  • ID: 4993