For Објава за огласувач

Stefan Sax

Stefan Sax
Stefan Sax
Stefan Sax
Stefan Sax
Stefan Sax
Stefan Sax
Preview Thumbnail
Stefan Sax
Stefan Sax
Stefan Sax
Stefan Sax
Stefan Sax
Stefan Sax

Стефан е дипломиран саксофонист на факултетот за музичка уметност. Главен фокус му се свадбите на кои свири прием на гости, вечера, коктел после матично и прв танц. Исто така Стефан свири и по родендени, лонџ барови, ресторани и свечени вечери.

  • ID: 4659