For Објава за огласувач

VIP Ketering

VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering
VIP Ketering

ВИП кетеринг покрај превкусната храна ви нуди и можност за изнајмување на маси,коњопои и столчиња. Исклучителни професионалци кои ќе го задоволат вкусот и на најпрефинетите. Комплетна подготовка, декорација и услуга за секаков вид на настан. Уживајте во задоволниот израз на вашите гости услужени од Вип Кетеринг. Секогаш се грижиме за целосна организација на вашиот настан. Бидете гости на својата забава!

  • ID: 4907